Deze e-mail bevat afbeeldingen, indien deze niet zichtbaar zijn kunt u deze nieuwsbrief
ook in uw webbrowser zien klik hier.
 
 
Nieuwsbrief Wereldwinkel Leiden Jaargang 2020 nr. 12
 
Kerstwenskaart
 ster met cadeau   Dit keer niet de gebruikelijke nieuwsbrief met onze favoriete artikelen, maar een welgemeende kerstwenskaart.

Dit was een heel bijzonder jaar voor ons allemaal, wereldwijd. Veel verdriet, angst en onrust. Soms letterlijk een strijd om het voortbestaan. Vooral ook voor de mensen van onze projecten in ontwikkelingslanden die hun bedrijfjes zagen instorten door gesloten grenzen, geen toerisme en geen export-mogelijkheden. Geen werk betekent daar ook geen eten! En helaas geen helpende hand van hun overheid!

Ondanks onze periode van sluiting zijn de vaste klanten ons trouw gebleven. Wel met onze vrijwilligers achter plastic schermen en beperkte hoeveelheid mensen in de winkel maar ‘we draaien weer’. De nieuwe kerstartikelen kwamen per zeecontainer mondjesmaat binnen bij de importeurs en onze inkopers gingen daar wekelijks hun slag slaan om de winkel goed gevuld te krijgen voor de decembermaand. En dat is gelukt. De prachtige kerststerren blijken zoals elk jaar weer favoriet.

Bij deze willen wij iedereen bedanken voor de trouw aan onze winkel en gebruiken we graag deze nieuwsbrief om jullie, mede namens al onze vrijwilligers, een hele fijne feestmaand toe te wensen en ondanks alle beperkingen veel aandacht áán en ván familie en vrienden.

Om zoveel mogelijk ruimte te bieden aan onze klanten zijn wij
zondag 13 december en zondag 20 december
ook geopend van 11:00 uur -17:00 uur.

Wereldwinkel Leiden, Burgsteeg 12, 2312 JS Leiden, 0715149437
www.wereldwinkel-leiden.nl
maandag: 12:00 – 17:00; dinsdag t/m vrijdag: 11:00 – 17:00; zaterdag: 11:00 – 17:00
Facebook: @wwleiden     |      Instagram: wereldwinkel_leiden
 
Afmelden van deze nieuwsbrief