theeplukkers lopen door een theeplantage

Wereldwinkel Leiden

Weer (gedeeltelijk) geopend vanaf woensdag 29 april 11:00 uur 

In verband met het coronavirus zijn we een aantal weken gesloten geweest.
We hebben in de winkel maatregelen getroffen en kunnen nu weer gedeeltelijk open.
Het zijn ook voor onze producenten en importeurs zeer zware tijden en we hopen dat we met onze omzet weer een bijdrage mogen leveren aan hun bestaansmogelijkheden, juist nu is het extra belangrijk om fairtradeproducten te kopen.

Omdat nog niet alle medewerkers inzetbaar zijn, hebben we aangepaste openingstijden: we zijn geopend woensdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur.


Fair dichtbij

Midden in het historische centrum van Leiden bevindt zich de Wereldwinkel, een prachtige winkel in een monumentaal pand in de Burgsteeg. In Wereldwinkel Leiden werken uitsluitend vrijwilligers.

Wereldwinkels Nederland

Wereldwinkel Leiden is deelnemer van Wereldwinkels Nederland. Onze doelstelling is de bevordering van eerlijke handel: een samenwerkingsverband in de handelsketen om arbeids- en leefomstandigheden van producenten in Afrika, Azië en Latijns-Amerika te verbeteren.

Klantenkaart

Mede dankzij de Klantenkaart heeft Wereldwinkel Leiden een grote groep vaste klanten. Elke bestede € 5 is goed voor een stempel op de klantenkaart. Een volle klantenkaart is goed voor een kortingsbon van € 5 die bij een volgende aankoop in onze winkel te besteden is.