theeplukkers lopen door een theeplantage

Wereldwinkel Leiden

Assortiment

We hebben een breed scala aan mooie en leuke artikelen uit verschillende landen. Ook voor onze inkopers is het bij de maandelijkse inkoopdag steeds weer een verrassing te zien wat er voor nieuwe soms heel bijzondere spullen voor huis, tuin en keuken bij de diverse importeurs zijn binnengekomen.

Kunstnijverheid

Beelden, schalen, vazen, manden, serviesgoed, spiegels, lampen, sjaals en kussens. Fijne zilveren sieraden uit Mexico, maar ook vrolijke kettingen en oorbellen uit India en de Fillipijnen, aardewerk uit Mexico, kaarsen uit Swaziland, kleurrijke metalen wandversieringen uit Indonesië, ijzeren vogels (gemaakt van schroot!) uit Afrika. Bekijk meer producten

Eten en drinken

Behalve een luxe food assortiment met exclusieve chocolade, koffie en thee en ingrediënten voor een heerlijke maaltijd, zijn er aparte en sfeervolle cadeaus voor koken en tafelen. En uiteraard het meest uitgebreide assortiment van Tony’s Chocolonely! Bekijk meer producten

Cadeaupakketten

Snel een cadeautje nodig? We hebben altijd leuke cadeaupakketjes klaarstaan. Ook kunt u zelf in de winkel een pakketje samenstellen: groot of klein, food, non-food of gemengd.

Cadeaubonnen

In Wereldwinkel Leiden zijn cadeaubonnen ter waarde van € 5, € 10, € 15 en € 25 te koop die onbeperkt geldig zijn bij alle winkels die het blauwe wereldwinkellogo voeren.